![](https://neposedna-myska.cz/wp-content/uploads/2020/02/opečený-banán-na-kokosovém-oleji-provoněný-skořicí.jpg)
Dnešní recept je určený pro všechny milovníky sladkých snídaní. Je to jednoduchá rychlovka, kterou jsem si oblíbila během našeho života v dodávce. Bez pořádné špajzky mi navíc banány černaly před očima a tak jsem začala hledat recepty, kde bych mohla uplatnit i ty nejčernější. Přesně takové jsou báječné například do smoothie, pečení všeho druhu, anebo právě na přípravu dnešní snídaně.
Vedle olivového oleje mám vždy po ruce i olej kokosový, který je báječný na smažení všeho druhu, jelikož má vysokou teplotu přepalování, a zároveň dodá pokrmům příjemné kokosové aroma. Pak už jen stačí nakrájený banán opéct z obou stran dozlatova, provoňet skořicí a servírovat s kokosovým jogurtem, sezonním ovocem, granolou a posypané strouhanou čokoládou. K tomu čerstvá voňavá káva a úspěch bude stoprocentně zaručen!
![](https://neposedna-myska.cz/wp-content/uploads/2020/02/servírování-smaženého-banánu-s-kokosovým-jogurtem-ovocem-a-domácí-granolou.jpg)
Suroviny
na 1 porci / příprava do 15 minut
- 1 banán rozkrojený podélně
- kokosový olej
- skořice
na podávání
- kokosový jogurt
- ovoce
- granola
- čokoláda
Postup
- Na trošce kokosového oleje si z obou stran opečeme banán dozlatova – po otočení posypeme skořicí.
- Osmažený banán podáváme s jogurtem, sezonním ovocem a křupavou granolou.
Hello there, just became aware of your blog through Google, and
found that it’s really informative. I’m going to watch out
for brussels. I will be grateful if you continue this in future.
Many people will be benefited from your writing.
Cheers! Escape roomy lista
I like this web blog it’s a master piece!
Glad I noticed this on google..